Pianostämmare Mårten Winnberg

Pianostämning i Helsingborg

Pianostämmare i Helsingborg

Bor du i eller nära Helsingborg, och behöver pianostämning?  Då kommer jag mer än gärna och stämmer ditt piano!

Det tar faktiskt inte mer än ca. 20 min att åka hemifrån Landskrona till Helsingborg.

1990 gick jag ut med högsta betyg från Kungliga Musikaliska Akademin i Stockholm. Därefter har jag arbetat som pianostämmare i olika delar av Sverige.

Passa på att boka nu, jag kommer när det passar dig.

Skriv ditt namn och e-postadress. Tryck på knappen och jag kontaktar dig!

 

Namn (oblig)

E-post (oblig)

Önskemål om tid och annat?

Denna sida använder cookies, eller kakor. Du kan välja att godkänna att vi använder cookies under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”. Eller klicka här för att se hur vi hanterar kakor. Mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng